:: Home :: FAQ :: Search :: Memberlist :: Usergroups :: Register :: Profile :: Log in to check your private messages :: Log in ::
Y0 227h dudes....
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    www.tcpclan.net Forum Index -> -= Server Setup / Requests =-
View previous topic :: View next topic  
Author Message
}TCP{Coco
}TCP{Member


Joined: 17 Dec 2006
Age: 48
Posts: 5614
Location: Germany

PostPosted: Wed Aug 10, 2011 4:26 pm    Post subject: Reply with quote

Ok, I've done it now. The 2.27H patch can't be applied to a fresh Unreal installation, because Unreal is version 2.0 and the patch requires the game to be at least at 2.24 or later. So what I did new was installing the 2.26 final patch and afterwards installing the 2.27H patch. I did not install UTF and can still join the TCP servers, just as Carnage wrote. After picking the new OpenGL drivers, I can run the game smoothly in full HD 16:9 resolution without any problems. Smile

I simply made all my settings anew, which was a bit annoying, but worked in the end. Just one question remained: Is it possible to make direct keybinds for weapon selection? So far, it looks like weapons can just be switched with Next/Prev.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Pitbull
}TCP{Lunatic


Joined: 08 May 2004
Age: 51
Posts: 290
Location: Between Venus & Mars

PostPosted: Wed Aug 10, 2011 9:47 pm    Post subject: Reply with quote

The default ini has the weapons bound as follows.

0=SwitchWeapon 10
1=SwitchWeapon 1
2=SwitchWeapon 2
3=SwitchWeapon 3
4=SwitchWeapon 4
5=SwitchWeapon 5
6=SwitchWeapon 6
7=SwitchWeapon 7
8=SwitchWeapon 8
9=SwitchWeapon 9


I forget what weapon is what but they can be bound to any key.

_________________
LOADING HATERS..████████████]

99% Complete.

It was only a difference of opinion, but really...I mean good manners
Dont cost nothing do they, eh?

pÍtßűll
Seek The Way, Find The Way, Follow The Way
Green River
Old Unreal
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
}TCP{Coco
}TCP{Member


Joined: 17 Dec 2006
Age: 48
Posts: 5614
Location: Germany

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 1:17 am    Post subject: Reply with quote

You're right. Hmm, I've tried this ingame, but it didn't seem to work. Will look after it tomorrow.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
}TCP{Wolf
Site Admin


Joined: 19 Dec 2002
Posts: 4646

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 7:39 pm    Post subject: Reply with quote

That DOES work... also, a "pipedswitch" can be achieved via...

SwitchWeapon 9 | SwitchWeapon 4

_________________
-=]I AM GETTING TOO OLD FOR SUBTLETY[=-
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
}TCP{Coco
}TCP{Member


Joined: 17 Dec 2006
Age: 48
Posts: 5614
Location: Germany

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 7:51 pm    Post subject: Reply with quote

Ok, I've just tested it and it does work indeed. Guess the problem was that I didn't have any weapons when I tried it. Too much used to TAM. Razz However, I have to assign these commands to my own keys in the ini, because there's no way to set it up ingame.

Oh, and is it normal that the bots keep giving you very quick headshots when their level is set to 1 only (range goes from 0 to 3)? That's annoying...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Pitbull
}TCP{Lunatic


Joined: 08 May 2004
Age: 51
Posts: 290
Location: Between Venus & Mars

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 9:56 pm    Post subject: Reply with quote

}TCP{Coco wrote:
Ok, I've just tested it and it does work indeed. Guess the problem was that I didn't have any weapons when I tried it. Too much used to TAM. Razz However, I have to assign these commands to my own keys in the ini, because there's no way to set it up ingame.

Oh, and is it normal that the bots keep giving you very quick headshots when their level is set to 1 only (range goes from 0 to 3)? That's annoying...


set input x your weapon command here

The bots don't shoot you in MM. I would guess a Skarrj is what's headshotting you unless your playing botmatch or DM.

_________________
LOADING HATERS..████████████]

99% Complete.

It was only a difference of opinion, but really...I mean good manners
Dont cost nothing do they, eh?

pÍtßűll
Seek The Way, Find The Way, Follow The Way
Green River
Old Unreal
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
}TCP{Coco
}TCP{Member


Joined: 17 Dec 2006
Age: 48
Posts: 5614
Location: Germany

PostPosted: Fri Aug 12, 2011 11:02 am    Post subject: Reply with quote

Thanks! It was a botmatch indeed. Been testing my setup and thus wasn't playing on a server.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
}TCP{Cloud
}TCP{Member


Joined: 16 Aug 2004
Age: 38
Posts: 1142

PostPosted: Fri Aug 12, 2011 12:09 pm    Post subject: Reply with quote

Bots dont always give u really a HS i remember, just the deathmessage aint correct i think, because they always say u got killed with HS or something. At least in Botmatches that is. Smile

U can obviously tell if ur head fly's off when u die, then its a real hs Razz
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
}TCP{Coco
}TCP{Member


Joined: 17 Dec 2006
Age: 48
Posts: 5614
Location: Germany

PostPosted: Fri Aug 12, 2011 4:23 pm    Post subject: Reply with quote

Well, be it or not: What I experience is that as soon as there's a line of sight, I get 2 quick sniper shots and die before I can even aim. Razz

But anyway, it's not that important since I don't plan on playing bot matches...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Van
}TCP{Member


Joined: 29 Apr 2003
Posts: 853

PostPosted: Thu Oct 20, 2011 1:53 am    Post subject: Reply with quote

Hi,

When someone gets a chance can you take a look at the monstermash server? For the past two days it is staying on the same map...Sunder. I can not change the map with map vote. Also, no monsters show up, just bots.

Thanks,

Van
Back to top
View user's profile Send private message
}TCP{Carnage
-=HeAdShOt=-


Joined: 19 Dec 2002
Age: 44
Posts: 4594
Location: Nightbar Rooie Ooren

PostPosted: Thu Oct 20, 2011 5:08 pm    Post subject: Reply with quote

Ow that is odd .. well i restarted the server now .. lemme know if it is fixed Love
_________________
Patience Is A Virtue
Anger Is A Gift

Unreal 1 - 32 slot 227h- }TCP{ Funhouse #6 [MonsterMash !!]-:: Go There ::-
Unreal 1 - 8 slot 227f - }TCP{ Funhouse #7 [TeamArenaMaster !!] -:: Go There ::-
UT2004 - 12 slot }TCP{ Funhouse #1 [TAM / Freezetag] !! -:: Go There ::-
UT2004 - 32 slot }TCP{ Funhouse #2 [Freon Madness] !! -:: Go There ::-
UT2004 - 2/4 slot }TCP{ Funhouse #3 [1vs1 or 2 vs 2] !! -:: Go There ::-
UT2004 - 12 slot }TCP{ Funhouse #4 [ONS/TAM/AM/Moso 12p] !! -:: Go There ::-
UT2004 - 8 slot }TCP{FunHouse #5 [TAM/1on1-DM] !! -:: Go There ::-




Open Source Beer
The }TCP{ Website
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Van
}TCP{Member


Joined: 29 Apr 2003
Posts: 853

PostPosted: Fri Oct 21, 2011 2:43 am    Post subject: Reply with quote

Working fine. Thanks soooooooooooooo much.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.tcpclan.net Forum Index -> -= Server Setup / Requests =- All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2012 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP
Customized by }TCP{Carnage